Ivo Dimchev

×

Veateade

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktsioonis drupal_get_feeds() (rida 394 / /var/www/clients/client2/web4/web/arhiiv/2018/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktsioonis menu_set_active_trail() (rida 2405 / /var/www/clients/client2/web4/web/arhiiv/2018/includes/menu.inc).

Ivo Dimchev (BUL)  –  KONTSERT

 

R, 06.07.2018 kl 23:59   OSTA PILET

KINO

 

"Ivo Dimchevi kontserdi kava sisaldab kunstniku kuulsamaid lugusid tema etendustest ja albumitelt. Tema mõjuv ja dramaatiline hääl toob esile laulusõnade tumeda poeesia, see on lummav ja sügavalt liigutav muusikaline kogemus.

Ühel hetkel metsik ja järgmisel õrn, ühendab Dimtchev verbaalse ja füüsilise meisterlikkusega sünguse ja helguse." (The New York Times)

Ivo Dimchevi muusika Youtube'is: 
http://bit.ly/ivodimchev-music-youtube 

Ivo Dimchevi muusika Soundcloud'is: 
http://bit.ly/ivodimchev-music-soundcloud

IVO DIMCHEV on Bulgaaria päritolu etenduskunstnik ja koreograaf, tuntud oma provokatiivsete ja  vastuoluliste etenduste poolest. Tema looming on ekstreemne ja värvikas segu performance’ist, tantsust, teatrist, muusikast, kujutavast kunstist ja fotograafiast. Ivo Dimchev osales 2012.aastal Baltoscandalil lavastusega „Lili Handel“.

Kestus: 60 min.

Keel: inglise keel