• Details
  • Gallery

Forced Entertainment (GBR) „Tomorrow’s Parties“

Home  /  Programm  /  Etendused  /  Current Page

Reede, 6. juuli / 18:30-19:50 / suur saal / osta pilet

Forced Entertainment’i lavastus “Tomorrow’s Parties” uurib lootusega seotud ideesid ja klišeesid. Optimismi ja meeleheitega seotud tulevikustsenaariume ning lühemaid lugusid kirjutades ja kogudes uurib trupp ootuste spekulatiivsust ja lõputut hulka võimalusi, mida tulevik meile varuks hoiab. “Tomorrow’s Parties” lähtub utoopilistest ja düstoopilistest ideedest, iseendale korratavatest optimistlikest lugudest ja sellest leiutamismõnust, mis lavaloo keerdkäikudest esile kerkib. Oletustest, unistustest ja haaravatest, kuid kulunud narratiividest liigutakse edasi teiselaadsete spekulatsioonideni – realistlike, isiklike ja ilmselgelt fantastilisteni. “Tomorrow’s Parties” on Forced Entertainment oma intiimses ja koomilises laadis – mänguline, liigutav ja hetkiti unenäoline vaade võimalikesse ja võimatutesse tulevikesse.

S

Idee ja teostus: Robin Arthur, Tim Etchells, Richard Lowdon, Claire Marshall, Cathy Naden and Terry O’Connor
Esitajad: Forced Entertainment
Lavastus: Tim Etchells
Kujundus: Richard Lowdon
Valguskujundus: Francis Stevenson
Produtsendid: Ray Rennie and Francis Stevenson

Forced Entertainment’i juhtkond:
Tegevjuht: Eileen Evans
Turundusjuht: Sarah Cockburn
Administraator Gareth James
Adiministraatori assistent Natalie Simpson

Kaasprodutsendid: Tomorrow’s Parties on Belluard Bollwerk International’i produktsioon, mis sai võimalikuks tänu Fribourgi kantoni kultuuritoetusele. Lavastuse kaasprodutsendid on BIT Teatergarasjen (Bergen), Internationales Sommerfestival (Hamburg), Kaaitheater (Brussels), Künstlerhaus Mousonturm (Frankfurt), Theaterhaus Gessnerallee (Zurich) ja Sheffield City Council. Toetaja: Stanley Thomas Johnson Foundation

Forced Entertainment’i toetab regulaarselt Arts Council England

www.forcedentertainment.com
@ForcedEnts #tomorrowsparties